Over ons Linda Haarstudio

Over ons

YOUR HAIR, YOUR LOOK, YOUR IDENTITY....
WELKOM BIJ LIND@HOME HAARSTUDIO
Pure schoonheid, eerlijkheid en beleving staan centraal bij Lind@Home Haarstudio. Het is namelijk onze taak om te zorgen dat die grote glimlach op u gezicht staat als u de deur van onze salon uit gaat.

Bij Lind@Home Haarstudio adviseren en inspireren we u graag over een mooie, stralende en realistische creatie die helemaal bij u persoonlijke stijl past. Het accentueren van u beste kant is waar het ons om gaat!

Het gaat ons niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit en de persoonlijke omgang met onze klanten. Klein van omvang maar met duidelijke voordelen.

Lind@Home Haarstudio is een oase van rust met een moderne strakke touch. U vindt het vertrouwde en authentiek gevoel van een kleine salon. Niet voor niets is dan ook onze filosofie:

TIJD VOOR JE HAAR EN TIJD VOOR JEZELF
Pure schoonheid, eerlijkheid en beleving staan centraal bij LIND@HOME HAARSTUDIO.

DAMES
Linda maakt van het kappersvak weer een ambacht vak. Gezond haar en een sprankelende kleur en goed geknipt is mijn passie. een heerlijke hoofdhuidmassage en een aangekleed kopje koffie/thee horen daar natuurlijk bij. Advies op maat daar draait het bij mij om. Daarnaast vind ik het een absolute hoofdzaak dat een kapsel past bij uw gezicht, persoonlijkheid en leefstijl.

HEREN
Ook heren zijn welkom, zoals de heren betaamt, no-nonsense goed geknipt, praatje en een heerlijk kopje koffie en gezelligheid.

KINDEREN
Kinderen zijn bij ons van harte welkom!  Met iets lekkers achteraf en naar wens een kleur gel en vlechten of knotten in het haar, blijft het knippen een feest.

KWALITEIT
In het assortiment haarproducten bij Lind@Home Haarstudio is een compleet programma van producten en behandelingen speciaal ontwikkeld en geformuleerd om de meest voorkomende hoofdhuid en haarproblemen te verhelpen. Alle formules zijn vrij van parabenen en de shampoos zijn tevens sulfaatvrij. Linda volgt voortdurend scholing om up to date te blijven, en is altijd op zoek naar nieuwe technieken en innovaties op het gebied van haarverzorging en haarmode. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit. Kom lekker tot rust, beleef de sfeer van Lind@Home Haarstudio, maak kennis met Linda die met haar passie u haar verzorgt en geniet van de service en kwaliteit. Tijd voor Linda, tijd voor je haar is tijd voor jezelf. Bij Lind@Home Haarstudio vind ik het belangrijk dat u haar word behandeld met duurzaam product, die bestaan uit natuurlijke ingredienten. Om deze reden werk ik met het Italiaanse merk.

TRAININGEN VORMEN DE BASIS
Techniek, ontwikkeling en vakkennis zijn onze belangrijkste uitgangspunten.
Voor u is alleen het allerbeste goed genoeg. Om dit niveau zo hoog en actueel mogelijk te houden, Daarom is het bijwonen van seminars, trainingen (cursussen) en haarshows een must voor ieder teamlid van Lind@Home Haarstudio.Met grote regelmaat volgen wij het (inter)nationale programma van de Davines Academy.

Zo kunnen wij u op hoog niveau non stop adviseren met onze kennis van hoofdhuid, haarverzorging, coupe en kleur.

Al deze trainingen geven inzicht in het beheersen van de allernieuwste geavanceerde technieken. Kleur en kniptechnieken.
Wij willen het allerbeste voor onze klanten. Pas als u met een tevreden gevoel in de spiegel kijkt, zijn wij ook tevreden.

BRUIDSKAPSELS
Voor de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk onvergetelijk uit zien. Om helemaal te kunnen stralen wil je daarom het perfecte kapsel.Voor het beste resultaat adviseren wij eerst een proefkapsel zodat je van tevoren weet hoe je haar het beste uitkomt bij de trouwjurk en waarbij je jezelf kan zijn.
 
 
 
AFSPRAAK MAKEN
Lind@Home Haarstudio
Nijverheidsweg 11
4661 VA Halsteren
t: +31 164 65 27 39
e: info@lindahomehaarstudio.nl

OPENINGSTIJDEN
ma:GESLOTEN
di.09:00 uur - 17:30 uur
di.19:00 uur - 21:00 uur
wo.09:00 uur - 13:00 uur
do.09:00 uur - 21:00 uur
vrij.09:00 uur - 17:00 uur

Onze Algemene Voorwaarden