Over ons Linda Haarstudio

PRODUCTEN

DAVINES
Lind@Home Haarstudio gebruikt en verkoopt producten van het Italiaanse merk Davines. Davines ontwikkelt duurzame en verantwoorde producten voor haar, huid en het milieu.
Kijk voor meer informatie op www.davines.com

SUSTAINABLE BEAUTY

Davines profileert zich in de markt door haar Italiaanse elegantie en duidelijk niet-traditionele producten, bedoeld voor eigentijdse kappers en modebewuste consumenten die zich willen onderscheiden van de massa. De producten en concepten van Davines brengen een andere emotie bij zowel de kapper als de consument teweeg.
Geen van de producten worden getest op dieren. Onze leveranciers worden geselecteerd op basis van duidelijke en strikte principes; de belangrijkste ingrediënten zijn alleen natuurlijk en hun veiligheid, houdbaarheid en stabiliteit zijn gegarandeerd dankzij het toepassen van moderne technologieën. Voor de ontwikkeling van onze producten is de natuur dé grootste inspiratiebron. De natuur is immers wijzer en ouder dan elke mens op aarde. Natuurlijke ingrediënten uit bijvoorbeeld de mediterrane zone, als ruccola en tomaat , verraden Davines' Italiaanse roots.
Davines staat voor duurzaamheid. Een deel van de winst van Davines wordt besteed aan bijvoorbeeld herbebossing. Op deze wijze zijn reeds honderdduizenden vierkante meters bos aangeplant en wordt CO2 uitstoot gecompenseerd.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT:     JEAN PAUL MYNE          

JEAN PAUL MYNE:    KERATIN PLUS GOLD TREATMENT

ZACHT - GLANZEND - GLAD HAAR"
Jean Paul Myne is een jong merk dat is opgericht na de ontdekking, om met behulp van aminozuren en stamcellen uit Zwiterse appels, het haar te 'smoothen' voor een langere periode zonder formaldehyde te gebruiken. 

De reden waarom men hier praat over 'smoothen' is dat het resultaat geen kaarsrecht en hard haar is maar eerder dat intensieve krul of pluizend onrustig haar voor een langere periode geelimineerd tot zacht en glanzend haar met natuurlijke slag en valling.

Omdat er geen *formaldehyde gebruikt wordt is het erg belangrijk de werkwijze goed te beheersen. Teveel product gebruik of verkeerd 'tangen' geeft niet het gewenste resultaat. Daarom wordt deze behandeling alleen toegepast in professionele salons en na uitvoerige trainingen. Een complete (kort haar) behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag. De reden hiervan is dat na de behandling het haar meteen gewassen en gedroogd wordt waardoor de klant met schoon, fris en 'smooth' haar de salon verlaat. Dit in tegenstelling tot de meeste producten, waar het haar de eerste 48 uur niet gewassen mag worden.
 
*Formaldehyde dopt als het ware de zwavelbruggen af waardoor het haar souplesse behoudt en stijl blijft. Formaldehyde is echter slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie.

Jean Paul Myne is dus veilig voor onze klanten en teamleden en biedt prachtige resultaten.

JEAN PAUL MYNE: OXILOCK
Oxilock wordt gebruikt door de verf of blondeer. Dit zorgt ervoor dat alle zwavel bruggen weer recht tegen over elkaar gaan staan. Hierdoor beschadigd je haar niet en wordt het juist zacht en glanzend. Ook te gebruiken als herstel behandeling voor beschadigd haar om het weer super gezond te krijgen!!


 

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: PRODUCTLIJN VOOR MANNEN

AMERICAN CREW HERENLIJN
American Crew is veel meer dan alleen een merk, het is een volledig concept.
Een complete serie producten die bestaat uit Shampoos, conditioners, styling-en haarkleurproducten.
Om het verzorgingsritueel van de man compleet te maken, bied American Crew ook scheer- en lichaamsverzorging producten met een heerlijke mannengeur.
De beste formules op basis van natuurlijke ingrediënten, die haar-en hoofdhuid beschermen. Alle producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zorgen dat het haar gezond blijft.Benieuwd welke producten voor uw haar het meest geschikt zijn? Wij adviseren u graag en staan klaar voor al uw vragen.
                    
   
 
 
AFSPRAAK MAKEN
Lind@Home Haarstudio
Nijverheidsweg 11
4661 VA Halsteren
t: +31 164 65 27 39
e: info@lindahomehaarstudio.nl

OPENINGSTIJDEN
ma:GESLOTEN
di.09:00 uur - 17:30 uur
di.19:00 uur - 21:00 uur
wo.09:00 uur - 13:00 uur
do.09:00 uur - 21:00 uur
vrij.09:00 uur - 17:00 uur

Onze Algemene Voorwaarden